דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 451 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נתחי פרגיות עם בטטה וגזר
מומלץ ביותר עם אורז לבן
  • 1 לטגן את הפרגיות השלמות ב- 2 כפות שמן זית משני הצדדים.
  • 2 לקלף את הבטטה והגזר ולחתוך לקוביות קטנות.
  • 3 לחמם בסיר 2 כפות שמן זית נוספות, להוסיף את קוביות הבטטה והגזר ולטגן מעט.
  • 4 לחתוך את הפרגיות לנתחונים (בגודל הרצוי) ולהוסיף לסיר.
  • 5 לתבל בפלפל שחור ובאבקת מרק עוף, להוסיף את המים ולבשל כ- 20-30 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 22.4% 50.3% 23.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב