דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה וגזר
מושלמות ליום שישי בבוקר, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לבשל את תפוחי אדמה והגזרים למשך כ- 15-20 דקות עד לריכוך מלא.
  • 2 לקלף את תפוחי האדמה והגזרים ולמעוך לפירה (אפשר גם לגרד בפומפייה במידה ולא רוצים לביבות רכות יחסית).
  • 3 להוסיף את הביצים, קמח תפוחי האדמה, המלח והפלפל השחור, ולערבב היטב את התערובת.
  • 4 לחמם את השמן במחבת, ליצור לביבות ולטגן משני הצדדים עד להזהבה.
  • 5 להניח על נייר סופג ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בסנדוויץ` עם חומוס ועמבה.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות גדולה/קטנה יותר של שמן. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 19.3% 9.7% 62.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב