דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 304 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אומלט תפו"א ופטריות
אומלט טעים לבוקר וגם לערב
  • 1 מטגנים את הבצל ותפוחי האדמה בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות (אפשר ואולי עדיף להשתמש בטריות) וממשיכים בטיגון למשך כ- 4 דקות נוספות.
  • 2 בקערה קטנה טורפים את הביצים עם התבלינים.
  • 3 מוסיפים את הביצים הטרופות למחבת, ממשיכים בטיגון על אש בינונית כ- 2-3 דקות, מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת וממשיכים בטיגון כ- 4-5 דקות נוספות.
  • 4 הופכים את החביתה על צלחת גדולה, מוסיפים למחבת את כף השמן הנוסף ומחזירים את החביתה למחבת, מגבירים את הלהבה וממשיכים בטיגון כ- 2-3 דקות נוספות עד להזהבה תחתונה.
  • 5 מגישים חם אומלט תפו"א ופטריות טעים וקל להכנה!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 38.2% 21.1% 36.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב