דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוח בקר מטוגן ברוטב צ`ילי וחרדל
מוח בקר מצופה בפירורי לחם
  • 1 לשטוף את נתח המוח ולבשל אותו כ- 5 דקות במים עם מלח ופלפל שחור.
  • 2 לקרר היטב, בזהירות רבה לנקות ממנו קרומים מיותרים ולחתוך בעדינות לפרוסות.
  • 3 לטבל את הביצים במלח ופלפל שחור, לטבול כל פרוסה עם קמח, ביצים
  • ופירורי לחם ולטגן בשמן חם.
  • 4 לערבב את כל מצרכי הרוטב ולשפוך מעל המוח המטוגן לפני ההגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 38.4% 27% 34.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב