דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (כ- 15 קובות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה פטטה עיראקית
קובה פטטה במילוי בשר
  • 1 לטגן בשמן את הבצל, להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים.
  • 2 להוסיף את הפטרוזיליה, הצנוברים והתבלינים, ולקרר.
  • 3 לבשל את תפוחי אדמה עם הקליפה כדי שלא יספגו נוזלים ולקרר אפילו ללילה. לגרד את תפוחי האדמה במגרדת, ולהוסיף כף שטוחה של מלח או לפי הטעם.
  • 4 לחלק את תערובת תפוחי האדמה לכדורים, למלא כל כדור בכפית מתערובת הבשר, לסגור לכדור חלק ולשטח מעט.
  • 5 לטבול את הקובות בביצה טרופה ופירורי לחם.
  • 6 לטגן את הקובות בשמן (ראו מידע נוסף) משני הצדדים עד שמשחים. לאחר הטיגון מומלץ להניח על גבי נייר סופג.
  • 7 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 8 הרי לכם קובה פטטה עיראקית נהדרת - בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקובות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכ- 1/2 כוס שמן לטיגון - לפי הצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 25.3% 26.6% 44.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב