מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 335 גרם למנה\יחידה
- מלח גס - כפית שטוחה
- ירקות
- גזר - 200 גרם
- קישוא - 2½ יחידות קטנות - סה"כ (270 גרם)
- דלעת - 210 גרם
- חציל - חצי יחידה בינונית (165 גרם)
- פטריות - 3 יחידות - סה"כ (126 גרם)
- רוטב
- שום - שן
- חומץ בלסמי - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 חותכים את הירקות לתוך תבנית תנור.
- 2 מושחים את הירקות בחומץ הבלסמי כשהוא מעורבב עם השום הכתוש.
- 3 מחממים תנור למצב גריל, חום 180 מעלות צלזיוס.
- 4 מפזרים על הירקות המשוחים מעט מלח גס לפי הטעם.
- 5 מכניסים לתנור עד שהירקות מזהיבים ונחרכים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להוסיף שמן או סויה במידה ואוהבים.
טעים מאוד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
18.2% |
2.4% |
13% |
66.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב