דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות תרד ופרגיות
קציצות מטוגנות נפלאות עם תרד
  • 1 להרתיח מים ולבשל את התרד כ- 3 דקות.
  • 2 לסנן מנוזלים, לסחוט ולהגיש בצד לקירור.
  • 3 לערבב את השמן לטיגון עם הכורכום ולטגן את הבצלים הקצוצים.
  • 4 בקערה להניח את הפרגיות, התרד המבושל והבצל המטוגן.
  • 5 להוסיף ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור.
  • 6 ליצור קציצות מהתערובת ולטגן בשמן מתובל עם כורכום.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 38.1% 42.9% 17.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב