דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חלה בטעמים
חלה טעימה לכבוד שבת
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק וללוש לישה ידנית במשך 5 דקות. הבצק צריך להיות רך ואפילו דביק, ואפשר להיעזר בידיים משומנות.
  • 2 להתפיח את הבצק למשך כשעה או עד שיכפיל את עצמו.
  • 3 שוב ללוש במשך 3 דקות ושוב להתפיח במשך חצי שעה.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 8 כדורים ולסדר בתבנית עגולה משומנת בצורה של חלה.
  • 5 למרוח על הכדורים חלמון ביצה ולפזר על כל כדור תבלין אחר. בחלק האמצעי לפזר מעט מלח גס אם רוצים.
  • 6 להניח בצד למשך 10 דקות, ולאפות בחום של 190 מעלות למשך חצי שעה או עד שמשחים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 14.2% 11.9% 73.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב