דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 545 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פתיתי סויה עם ירקות
תבשיל פתיתי שפע לטבעוניים עם ירקות
  • 1 מבשלים כחצי שעה את פתיתי השפע במים רותחים עם כף אבקת מרק ירקות, עד שהם רכים. מסננים מהמים.
  • 2 חותכים את הבצל והפלפל האדום לרצועות דקות, את הגזר לפסים ארוכים, את הפטריות לפרוסות ואת הקישואים לקוביות.
  • 3 במחבת מטגנים ב- 2 כפות שמן זית את הבצל, הגזר, הפטריות והקישואים. מזהיבים את הירקות ומוסיפים את התירס והשעועית הירוקה.
  • 4 קוצצים את השום ומוסיפים לירקות במחבת.
  • 5 מערבבים הכל על אש נמוכה ומוסיפים את רוטב הסויה והפלפל השחור הגרוס.
  • 6 מוסיפים את פתיתי השפע המבושלים, מערבבים הכל למיזוג טעמים ומבשלים במכסה סגור על אש נמוכה כ- 10 דקות, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  • 7 מגישים חם.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.5% 7.1% 25.8% 51.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב