דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 387 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סופריטו
השילוב הכי טעים של עוף ותפוחי אדמה
  • 1 לחמם את השמן במחבת/סיר שטוח, לטגן את קוביות תפוחי האדמה, להוציא ולהניח על נייר סופג.
  • 2 לחצות את הכרעיים לירך ושוק, לטגן קלות באותה מחבת ולהניח על נייר סופג בצד.
  • 3 לטגן את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.
  • 4 באותה מחבת להניח מעל הבצל את חלקי העוף, וביניהם ומעל להניח את קוביות תפוחי אדמה.
  • 5 בקערה למלא כוס מים, להוסיף את כל התבלינים, לערבב היטב ולמזוג מעל העוף ותפוחי האדמה.
  • 6 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות ולאפות מכוסה למשך כחצי שעה, או לבשל את הסופריטו על הגז למשך כ- 40 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 17.9% 36.7% 41.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב