דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות תרד אפויות
לביבות תרד עם תערובת גבינות
  • 1 לטגן במחבת בשמן הזית את הבצל הקצוץ והשום כתוש, להוסיף את התרד השטוף (אין צורך להרתיח לפני או לחתוך את התרד - ניתן לחתוך כל עלה לשניים אם רוצים), להקפיץ מעט ולקרר בצד.
  • 2 בקערה לערבב היטב את כל מצרכי תערובת הגבינות, להוסיף את תערובת הבצל והתרד ושוב לערבב היטב.
  • 3 על תבנית של התנור להניח נייר אפייה ולשמן עם ספריי שמן. ליצור לביבות מהתערובת בקערה ולהניח על נייר האפייה. לשמן מעט את הלביבות עם ספריי שמן.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כחצי שעה (תלוי בתנור) עד שהלביבות משחימות. ניתן לאכול לביבות תרד אפויות לצד סלט טרי או בתוספת יוגורט.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 21.5% 30.3% 42.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב