דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות תרד אפויות
לביבות תרד אפויות
לביבות תרד עם תערובת גבינות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לטגן במחבת בשמן הזית את הבצל הקצוץ והשום כתוש, להוסיף את התרד השטוף (אין צורך להרתיח לפני או לחתוך את התרד - ניתן לחתוך כל עלה לשניים אם רוצים), להקפיץ מעט ולקרר בצד.
  • 2 בקערה לערבב היטב את כל מצרכי תערובת הגבינות, להוסיף את תערובת הבצל והתרד ושוב לערבב היטב.
  • 3 על תבנית של התנור להניח נייר אפייה ולשמן עם ספריי שמן. ליצור לביבות מהתערובת בקערה ולהניח על נייר האפייה. לשמן מעט את הלביבות עם ספריי שמן.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כחצי שעה (תלוי בתנור) עד שהלביבות משחימות. ניתן לאכול לביבות תרד אפויות לצד סלט טרי או בתוספת יוגורט.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)93113
חלבונים (גרם)5.94 7.22
פחמימות (גרם)810
מתוכן סוכרים (גרם)1.43 1.74
שומנים (גרם)4.21 5.12
מתוכם שומן רווי (גרם)1.27 1.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)24.67 30
נתרן (מ"ג)502.46610.9
סיבים תזונתיים (גרם)1.05 1.27
מים (גרם)52.3463.64
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)141.68172.25
ויטמין B (מ"ג)0.680.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.23
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)43.452.77
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.1
ויטמין C (מ"ג)4.595.58
ויטמין D (מק"ג)0.120.14
ויטמין E (מ"ג)0.590.72
ויטמין K (מק"ג)123.75150.46
סידן (מ"ג)151.88184.66
ברזל (מ"ג)1.131.38
מגנזיום (מ"ג)28.2434.34
זרחן (מ"ג)48.0558.41
אבץ (מ"ג)0.40.49
אשלגן (מ"ג)181220.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.330.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.30.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 21.5% 30.3% 42.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.