דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בורגול עם חזה עוף
ככה משלבים בורגול לתפריט של הילדים
  • 1 משרים את הבורגול במים רותחים כ- 20 דקות לפחות, מסננים היטב מנוזלים ומעבירים לקערה.
  • 2 בסיר שטוח ורחב או במחבת ווק מחממים את השמן ומטגנים את קוביות חזה או פילה העוף עד שהעוף משנה צבעו ללבן, מוציאים ומניחים בצד.
  • 3 באותו הסיר מוסיפים עוד שמן לפי הצורך ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים בטיגון עד לריכוך קל. מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון קל כ- 3 דקות נוספות. מוסיפים לסיר את מצרכי התיבול ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את פילה העוף ומערבבים לספיגת טעמים. מוסיפים לקערת הבורגול את תכולת הסיר (או להיפך - את הבורגול המסונן לסיר) ומערבבים היטב. מתקבלת מנת בורגול וחזה עוף נהדרת!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מלח לפי הצורך והטעם.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אפשר לאכול גם קר וגם חם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 9.3% 33% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב