דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 509 גרם למנה\יחידה (כל מנה שווה לשני שוקיים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף עם פלפלים ובצל ברוטב מתקתק
שוקי עוף ברוטב מתקתק לארוחת הצהריים
  • 1 לבשל את שוקי העוף במים עד לרתיחה (עד שהמים מבעבעים - לניקוי העוף, מומלץ מאוד). ברגע שרותח לזרוק את המים ולשטוף את השוקיים היטב.
  • 2 בסיר חדש/נקי לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות.
  • 3 להוסיף את הפלפלים להקפצה של כ- 2 דקות. להוסיף את עלי הסלרי, הפטרוזיליה ושוקי העוף, ולטגן הכל יחד במשך כ- 5 דקות.
  • 4 להוסיף את המים הרותחים, התבלינים ושאר המצרכים, ולבשל על אש נמוכה למשך כשעה (להפוך את העוף מדי פעם כדי שיקבל תיבול וצבע מכל הצדדים).
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 27.3% 42.6% 26.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב