דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות שעועית לבנה
לביבות שעועית מטוגנות וקלות להכנה
  • 1 להשרות את השעועית הלבנה ב- 5 כוסות מים למשך לילה. לשטוף את השעועית, לבשל אותה ב- 3 כוסות מים למשך כ- 40 דקות או עד שתתרכך ולסנן.
  • 2 לטחון את השעועית המבושלת עם הבצל, השום והפטרוזיליה למרקם עדין.
  • 3 להוסיף את כל המצרכים הנוספים, לערבב היטב ולהניח בצד כ- 10 דקות לספיגת הטעמים. אם והיה שהעיסה רכה מדי אפשר להוסיף פירורי לחם.
  • 4 להכין מהתערובת כדורים בגודל הרצוי, לשטח כל כדור ללביבה, לטגן בשמן חם (ראו מידע נוסף) ולהניח על נייר סופג. להעביר את לביבות השעועית לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות השעועית לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי כוס שמן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 18.5% 18.5% 51.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב