דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 198 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף ברוטב בוטנים
ארוחת צהריים טעימה לחובבי טעם הבוטנים
  • 1 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את קוביות חזה העוף, לטגן תוך כדי ערבוב במשך 3 דקות, להוציא ולהניח בצד.
  • 2 להוסיף לשמן את כל המצרכים, לערבב היטב ולבשל כ- 5 דקות (אם והיה שהרוטב סמיך מדי - להוסיף בהדרגה מים עד לסמיכות הרצויה).
  • 3 להחזיר את חזה עוף לרוטב, לערבב ולבשל כ- 5 דקות נוספות.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט בבוטנים שלמים.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 24% 60.3% 13.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב