דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פאי תפוחים פרווה
פאי תפוחים פרווה חגיגי
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק עם וו גיטרה עד לקבלת בצק. הבצק מתחיל כגפרורים ומתגבש לבצק תוך כדי לישה. ניתן להכין ידני וניתן להכין במיקסר עם וו גיטרה. לא לערבל יותר מדי.
  • 2 לעטוף את הבצק בניילון נצמד.
  • 3 להכניס למקרר למשך שעה.
  • הכנת המילוי והרכבת הפאי:
  • 1 לערבב את כל מצרכי המילוי היטב ביחד.
  • 2 לפתוח את הבצק ולשים בתבנית פאי 24 ס"מ (אפשר להכין גם פאי תפוחים פרווה אישי כמו בתמונה).
  • 3 למלא את הפאי עם תערובת התפוחים.
  • 4 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות למשך 35-40 דקות.
  • 5 כשמוציאים מהתנור לפזר אבקת סוכר. ניתן לזלף מעט סירופ מייפל לפני ההגשה.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי 24 ס"מ.

זמן ההכנה כולל גם את זמן קירור הבצק. הכוס בה השתמשתי במתכון היא חד פעמית של שתייה חמה (אלא אם כן מצוין אחרת). מי שלא אוהב גרבר אפשר לוותר, אבל אז לרסס את התפוחים בתרסיס שמן לפני האפייה בתנור, ובמקרה זה לא לוותר על סירופ המייפל (אם משתמשים בגרבר אז ניתן לוותר על סירופ המייפל).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 24.2% 6.6% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב