דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות פרמזן
עוגיות פרמזן ביתיות מושלמות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה במשך 3 דקות. מוסיפים לה את גבינת הפרמזן, המלח והפלפל השחור, ומערבבים יחד. מוסיפים לתערובת את הקמח ומערבבים קלות עד לאיחוד. יוצרים מהבצק נחש עבה, עוטפים אותו כמו סוכריה בעזרת נייר אפייה או ניילון נצמד ומעבירים למקפיא לרבע שעה.
  • 2 מוציאים את הבצק מהמקפיא ומוציאים אותו מהעטיפה. משמנים אותו עם מעט שמן זית ומפזרים על משטח העבודה שומשום שחור. מגלגלים את הבצק בחוזקה בשומשום עד לציפוי מלא. מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת סכין חדה חותכים את הבצק למטבעות בעובי ס"מ ומניחים אותן על גבי נייר האפייה עם מרווח קטן בין אחת לשנייה.
  • 3 אופים במשך 12 דקות או עד להזהבה.
  • 4 מאחסנים בצנצנת אטומה לאחר שהעוגיות התקררו. הן תחיזקנה כשבוע (אם לא יגמרו אותן לפני).
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 43.1% 17.9% 37.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב