דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 59 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נקניקיה עטופה במצה מטוגנת
  • 1 להרטיב את המצות למשך כ- 20-30 שניות תחת מים זורמים, לנער קלות מעודפי מים, לעטוף במגבת יבשה ונקייה לריכוך של כ- 10-20 דקות בצד.
  • 2 בינתיים, לבשל את הנקניקיות במים עד לבישולם.
  • 3 לחתוך את המצות הרטובות לגודל המתאים (אפשר גם עם גלגלת פיצה לחלק ל- 2-4 חלקים, תלוי בעובי מעטפת המצה שאתם אוהבים (אני אוהב שהנקניקיה קצת יותר החוצה ממעטפת המצה המטוגנת). קחו בחשבון שעשוי להיות פחת של מצות שאיתו ניתן להכין משהו אחר).
  • 4 לטרוף בקערה את הביצים עם התבלינים, ולחמם שמן לטיגון במחבת.
  • 5 להניח את המצה הרטובה והרכה על משטח העבודה, להניח בקצה נקניקיה מבושלת אחת ולעטוף עם המצה (כך להכין את כל המצות המגולגלות).
  • 6 לטבול את המצות עם הנקניקיות בבלילת הביצים ולטגן בשמן החם מכל הכיוונים. להגיש חם משה בתיבה כשר לפסח שהילדים שלכם מאוד ישמחו לאכול במהלך חול המועד!
  • 7 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
במקום לבשל את הנקניקיות ניתן לטגן אותן ואפילו לאפות קלות בתנור.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת במצות המגולגלות עם נקניקיות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן רגיל כמו טיגון שניצלים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 34.4% 16.4% 47.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב