דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות חזה הודו עם חציל קלוי וטחינה
קציצות טעימות מחזה הודו לארוחת הצהריים
  • 1 לערבב את חזה ההודו עם כל המצרכים (מלבד השמן לטיגון).
  • 2 להניח בצד את התערובת כ- 10 דקות לספיגת הטעמים (העיסה יוצאת רכה).
  • 3 לחמם את השמן לטיגון במחבת טפלון.
  • 4 בעזרת כף לקחת מהעיסה, ליצור קציצה ולטגן משני הצדדים עד להשחמה.
  • 5 להניח את הקציצות המטוגנות על נייר סופג עד להתקררות, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
טיפ קטן שאימצתי: לכל הקציצות המטוגנות וגם האפויות לרסס בספריי שמן אחרי הקירור - זה מבריק ומרענן את הקציצות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 13.9% 67.8% 14.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב