דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת אגסים וקפה
שילוב נפלא של אגסים וקפה
  • 1 מקלפים את האגסים, נפטרים מהליבה וחותכים אותם לקוביות קטנות. מערבבים את האגסים עם הקינמון בקערה ומניחים בצד.
  • 2 מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים את הביצים ומקציפים עד ששוב מתקבל קרם אחיד וחלק. מוסיפים את האספרסו ומקציפים עוד קצת.
  • 3 מוסיפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים ידנית עד שמתקבלת עיסה אחידה. מוסיפים פנימה את השמנת החמוצה ומערבבים ידנית עד שתתקבל עיסה חלקה.
  • 4 מוסיפים את האגסים ומערבבים ידנית מעט רק עד שהם נטמעים בעיסה ומתפזרים בה.
  • 5 יוצקים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170-180 מעלות למשך כ- 40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 18.5% 8.6% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב