מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 259 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)
- קישוא - 3 יחידות גדולות - סה"כ (870 גרם)
- בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
- שום - 5 שיניים
- ביצה - 3 Medium
- פירורי לחם - 1/4 כוס - סה"כ (23 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל לבן - 1/4 כפית שטוחה
- תפוח אדמה - 3 יחידות גדולות - סה"כ (969 גרם)
- גזר - 3 יחידות גדולות ללא קליפה - סה"כ (714 גרם)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לגרד בקערה את כל הירקות מלבד השום. לכתוש את השום ולהוסיף לקערה.
- 2 להוסיף את הביצים, פירורי הלחם והתבלינים ולערבב.
- 3 לשמן תבנית מרובעת ולשטח את התערובת בתוכה.
- 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
- 5 בתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להוסיף/להחליף ירקות לפי הטעם, פטריות וכו`.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מומלץ להחליף את פירורי הלחם בקוואקר טחון או סובין שיבולת שועל.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.9% |
4.5% |
13.1% |
72.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב