דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (16-20 קציצות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות מרלוזה מטוגנות
קציצות דגים טעימות וקלות להכנה
  • 1 לחתוך את פילה המרלוזה הנקי לקוביות קטנות.
  • 2 לערבב את קוביות הדג עם כל מצרכי הקציצות לעיסה, להוסיף עוד תבלינים
  • לפי הטעם ולהניח בצד ל- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 3 להכין קציצות מהתערובת, לטגן בשמן חם למשך כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה ולהניח על נייר סופג.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות המרלוזה לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי כוס שמן לטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 18.6% 63.6% 14.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב