דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 149 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לרסק במעבד מזון עם דיסקית גירוד גס את תפוחי האדמה והבצלים (הסגולים פחות חריפים).
  • 2 להעביר לקערה גדולה ולהוסיף את הביצים, המלח, הפלפל השחור, השמן וקמח הקונדיטור. לערבב היטב - אם יש נוזלים אז להוסיף מעט קמח.
  • 3 לשטח בתבנית פיירקס משומנת ולאפות בתנור בחום בינוני של 180 מעלות צלזיוס, עדיף בטורבו, למשך כ- 30 דקות. לקראת סוף האפייה לפזר את פירורי הלחם המתובלים ללא גלוטן ולהמשיך לאפות במשך כ- 5 דקות נוספות עד להזהבה יפה. להגיש חם!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להמיר את תפוחי האדמה בבטטות - יוצא מדהים. ניתן להמיר באטריות אורז עבות (לאחר השרייה במים חמים עד שהן שקופות).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. לארוחה חלבית אפשר להוסיף גבינה בולגרית מגורדת או גבינה צהובה פיקנטית בתוך העיסה או מעל המאפה לטעם מעושן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 18.7% 8.1% 69.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב