דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות דלורית
כמה שהדלורית טעימה
  • 1 לערבב את הדלורית עם הירקות, להוסיף את המלח, ללוש כמו בצק ולסחוט כדי להוציא כמה שאפשר את הנוזלים.
  • 2 להוסיף את הביצים, התבלינים ושאר המצרכים, ולערבב היטב.
  • 3 להכין קציצות בידיים משומנות ולטגן בשמן החם עד להשחמה משני הצדדים.
  • 4 להניח את הקציצות על נייר סופג כ- 20 דקות ולהעביר לכלי הגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 32.7% 12.2% 49%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב