דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט שעועית לבנה עם רוטב פסטו
סלט שעועית טעים ומיוחד
  • 1 להשרות את השעועית הלבנה במים למשך לילה.
  • 2 לבשל את השעועית עד לריכוך - רצוי לא לרכך מדי, לסנן ולקרר.
  • 3 לערבב את השמן ומיץ לימון, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב.
  • 4 לצקת את הרוטב על השעועית המבושלת, לערבב, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית השעועית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.9% 11.9% 20% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב