דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט שעועית טעים ומיוחד

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את השעועית הלבנה במים למשך לילה.
  • 2 לבשל את השעועית עד לריכוך - רצוי לא לרכך מדי, לסנן ולקרר.
  • 3 לערבב את השמן ומיץ לימון, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב.
  • 4 לצקת את הרוטב על השעועית המבושלת, לערבב, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית השעועית.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)118312
חלבונים (גרם)5.92 15.62
פחמימות (גרם)1643
מתוכן סוכרים (גרם)0.68 1.8
שומנים (גרם)3.52 9.29
מתוכם שומן רווי (גרם)0.36 0.95
נתרן (מ"ג)118.53312.94
סיבים תזונתיים (גרם)3.83 10.11
מים (גרם)9.3624.72
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)13.3835.32
ויטמין B (מ"ג)0.82.12
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.3
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.20.52
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.56
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.36
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)93.54246.98
ויטמין C (מ"ג)2.917.7
ויטמין E (מ"ג)0.180.46
ויטמין K (מק"ג)9.3824.76
סידן (מ"ג)65.38172.63
ברזל (מ"ג)2.636.94
מגנזיום (מ"ג)46.9123.84
זרחן (מ"ג)79.03208.65
אבץ (מ"ג)0.932.46
אשלגן (מ"ג)458.731,211
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.11
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.07

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.9% 11.9% 20% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.