דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 249 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מעדן חזה עוף
מה צריך יותר לארוחת הצהריים?
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומכבים את האש (במחבת שניתן להכניס לתנור).
  • 2 מניחים בקערה את רצועות חזה העוף הארוכות, מוסיפים את רוטב הטריאקי, השמן והתבלינים, מערבבים, מוסיפים למחבת עם הבצל, מוסיפים את הפטריות והפטרוזיליה, מערבבים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות.
  • 3 זהו - מוכן. יש לכם עכשיו חזה עוף עסיסי בתנור ב- 10 דקות של עבודה!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני הכנתי תוספת של אורז וסלט ירקות, אבל בהחלט יכול לבוא טוב בפיתה טרייה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 29.1% 50% 16.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב