דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 635 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה עם בצל
שקשוקה טעימה וקלה להכנה
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן כדקה. להוסיף את הפלפל האדום והפלפל החריף, ולהמשיך לטגן כ- 4 דקות.
  • 2 להוסיף את הפפריקה והפלפל השחור, ולהמשיך לטגן כחצי דקה. להוסיף את העגבניות המרוסקות, המלח, הסוכר, המים והאריסה, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד שהנוזלים מתאדים.
  • 3 ליצור בעזרת כף מעין "בורות" ולשבור לתוכם את הביצים. לאחר מכן, לכסות את המחבת עד שהביצים מוכנות כרצונכם.
  • 4 להסיר את השקשוקה מהאש ולפזר פטרוזיליה מעל. מתקבלת שקשוקה מושלמת!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 22.1% 20.1% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב