דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת אגוזים ובננות
  • 1 במיקסר לשים שמן, סוכר לבן, סוכר חום, קמח תופח, ביצים, קינמון, אגוז מוסקט ותמצית וניל, ולערבל לעיסה חלקה ואחידה.
  • 2 לאחר מכן להוסיף בננות (בשלות מרוסקות - לרסק עם מזלג), חבילה אחת של שוקולד מריר מגורד, פקאנים (חצי כוס) ושקדים טחונים.
  • 3 לרסס ספריי שמן בתבנית (סיר פלא או תבנית קפיצית מספר 26) וליצוק את הבלילה.
  • 4 לאפות בחום של 160 מעלות כ- 50-60 דקות. לצנן.
  • 5 הציפוי - לשבור את חבילת השוקולד המריר השנייה לחתיכות ולשים בקערה.
  • 6 לבשל בסיר את השמנת עד לרתיחה, לשפוך על השוקולד, להמתין דקה ולערבב לתערובת חלקה.
  • 7 לחצות את העוגה הקרה באמצע, למרוח שליש מהקרם ובקרם הנותר לצפות את כל העוגה מסביב.
  • 8 לקישוט - לשטוף את התותים, לסנן את המים במסננת (חשוב מאוד), לחצות אותם לאורכם ולקשט מסביב לעוגה.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר פלא או תבנית קפיצית מספר 26.

עוגה עשירה מאוד ומרשימה להפליא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 28.3% 7% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב