דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ערוק בלחם - קציצות בשר מהמטבח העיראקי
קציצות בשר טעימות מאוד
  • 1 בקערה לערבב את הבצל, תפוחי האדמה ו- 1/2 כפית המלח, לעסות כמה דקות, לסחוט חזק מהנוזלים שמצטברים ולהוסיף את שאר המצרכים (מלבד השמן לטיגון).
  • 2 לאחד את הכל לעיסה אחידה (לתקן תיבול לפי הטעם).
  • 3 להכין מהתערובת קציצות שטוחות לפי הגודל הרצוי.
  • 4 לטגן בשמן במחבת למשך כמה דקות מכל צד עד להשחמה הרצויה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אבקת האפייה מרככת את הקציצות וכך הן יוצאות אווריריות. טיפ נוסף: לפני ההגשה להתיז מעט ספריי שמן על הקציצות - הן יוצאות מבריקות ורעננות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 26.7% 30% 39.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב