דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הגרונות והמשרה
  • גרון/צוואר הודו - 1 ק"ג
    2 גרונות גדולים וחתוכים
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס
  • פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
    חריפה
  • כורכום - 1/4 כפית שטוחה
  • כמון - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
  • תוספות הבצל ותפוחי האדמה
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    חתוך לקוביות
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון הבצל
  • תפוח אדמה - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (676 גרם)
    חצויים

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי גרונות הודו פיקנטי
מעדן לחובבי גרונות ההודו
  • 1 לערבב בקערה את כל התבלינים עם השמן והמים.
  • 2 להוסיף את גרונות ההודו, לעסות אותם ולהשרות כשעה.
  • 3 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את הגרונות, להמשיך לטגן, לכסות את הסיר ולבשל על להבה נמוכה עד שמתרכך.
  • 4 להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עד שהם מוכנים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 23.8% 45.8% 27.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב