מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מעדן לחובבי גרונות ההודו
- 1 לערבב בקערה את כל התבלינים עם השמן והמים.
- 2 להוסיף את גרונות ההודו, לעסות אותם ולהשרות כשעה.
- 3 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את הגרונות, להמשיך לטגן, לכסות את הסיר ולבשל על להבה נמוכה עד שמתרכך.
- 4 להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עד שהם מוכנים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.8% |
23.8% |
45.8% |
27.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב