דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לחובבי גרונות ההודו

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב בקערה את כל התבלינים עם השמן והמים.
  • 2 להוסיף את גרונות ההודו, לעסות אותם ולהשרות כשעה.
  • 3 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את הגרונות, להמשיך לטגן, לכסות את הסיר ולבשל על להבה נמוכה עד שמתרכך.
  • 4 להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עד שהם מוכנים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)640145
חלבונים (גרם)56.97 12.91
פחמימות (גרם)348
מתוכן סוכרים (גרם)4.24 0.96
שומנים (גרם)29.6 6.71
מתוכם שומן רווי (גרם)5.58 1.26
כולסטרול (מ"ג)244 55.28
נתרן (מ"ג)470.97106.7
סיבים תזונתיים (גרם)3.54 0.8
מים (גרם)315.7371.53
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)8.021.82
ויטמין B (מ"ג)9.112.06
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.430.1
ויטמין B3 (מ"ג)5.351.21
ויטמין B5 (מ"ג)2.170.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.880.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)38.278.67
ויטמין B12 (מק"ג)0.460.1
ויטמין C (מ"ג)13.663.1
ויטמין D (מק"ג)0.40.09
ויטמין E (מ"ג)1.410.32
ויטמין K (מק"ג)11.012.49
סידן (מ"ג)102.7423.28
ברזל (מ"ג)5.481.24
מגנזיום (מ"ג)66.1514.99
זרחן (מ"ג)323.2573.23
אבץ (מ"ג)14.783.35
אשלגן (מ"ג)865.72196.13
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.761.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.170.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.830.87
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.530.8
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.920.66

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 23.8% 45.8% 27.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.