דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס פטריות ותירס קל להכנה
המאפינס הכי קל שתכינו
  • 1 לבחוש את הביצים, המיונז והקמח התופח לבלילה חלקה.
  • 2 להוסיף את הפטריות והתירס, לערבב בעדינות ולתבל לפי הטעם.
  • 3 למזוג את התערובת אל תבנית שקעים משומנת, ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד להשחמה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים למאפינס או מנז`טים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 32.5% 24.1% 43.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב