דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 479 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי לשון בקר
מעדן לחובבי לשונות הבקר
  • 1 לשטוף היטב את לשון הבקר ולהשרות מעט במים עם כף חומץ.
  • 2 להרתיח את ליטר המים עם כל התבלינים, לשטוף שוב את לשון הבקר, להניח בתוך המים, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה או עד שמתרכך.
  • 3 לקרר היטב את לשון הבקר, לשחרר את הקליפה בעדינות עם סכין חדה, לפרוס לפרוסות דקות ולהניח בצד.
  • 4 לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את הפטריות הפרוסות, לערבב ולהשאיר על להבה נמוכה.
  • 5 לערבב את שקית רוטב הצלי עם המים החמים ולצקת על הפטריות והבצל בסיר. כשהכל רותח לסדר את פרוסות הלשון, לצקת מהרוטב על פרוסות לשונות הבקר ולבשל עוד כ- 10 דקות.
  • 6 להעביר לכלי הגשה, לסדר בצורה מעגלית ולקשט לפי הדמיון.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האנגלי השלם. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 50.5% 36.7% 11%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.06 (1.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב