דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שמרים שבילי שוקולד נוגט משגעת
עוגה מרשימה וטעימה ביותר
  • 1 בקערת המיקסר עם וו לישה ללוש את כל מצרכי הבצק (מלבד המלח) על המהירות הכי נמוכה למשך כ- 10 דקות. את המלח להוסיף לאחר 7 דקות.
  • 2 להעביר לקערה, לכסות בניילון נצמד ולהתפיח כשעה עד להכפלת הנפח. בינתיים להכין את המילוי.
  • 3 להמיס את השוקולד במיקרוגל, להוסיף את החמאה, להמשיך להמיס ולצנן בטמפרטורת החדר. להוסיף את יתרת המצרכים ולערבב עד שהכל הופך לקרם חלק.
  • 4 על משטח מקומח לפתוח את הבצק למידות של 65X45 ס"מ. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות ולרפד את התבנית בנייר אפייה. בנוסף, לחמם את הסוכר והמים עד להמסת הסוכר, ולהניח לצינון.
  • 5 למרוח את המלית על פני כל הבצק, לגלגל לרולדה וליצור צורה של S צמודה. להניח בתוך התבנית.
  • 6 להתפיח שוב כחצי שעה עד להכפלת הנפח, למרוח בביצה טרופה המהולה בכף המים ולאפות כ- 35 דקות עד להזהבה.
  • 7 להוציא מהתנור לרשת צינון ולהבריש במי הסוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית לחם 30X10X15.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הנוגט (תוכלו למצוא אותה בחנויות המתמחות בחומרי גלם לאפייה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 30.6% 10.3% 58.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב