דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת שמרים שבילי שוקולד נוגט משגעת
עוגת שמרים שבילי שוקולד נוגט משגעת
עוגת שמרים שבילי שוקולד נוגט משגעת
עוגה מרשימה וטעימה ביותר

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו לישה ללוש את כל מצרכי הבצק (מלבד המלח) על המהירות הכי נמוכה למשך כ- 10 דקות. את המלח להוסיף לאחר 7 דקות.
  • 2 להעביר לקערה, לכסות בניילון נצמד ולהתפיח כשעה עד להכפלת הנפח. בינתיים להכין את המילוי.
  • 3 להמיס את השוקולד במיקרוגל, להוסיף את החמאה, להמשיך להמיס ולצנן בטמפרטורת החדר. להוסיף את יתרת המצרכים ולערבב עד שהכל הופך לקרם חלק.
  • 4 על משטח מקומח לפתוח את הבצק למידות של 65X45 ס"מ. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות ולרפד את התבנית בנייר אפייה. בנוסף, לחמם את הסוכר והמים עד להמסת הסוכר, ולהניח לצינון.
  • 5 למרוח את המלית על פני כל הבצק, לגלגל לרולדה וליצור צורה של S צמודה. להניח בתוך התבנית.
  • 6 להתפיח שוב כחצי שעה עד להכפלת הנפח, למרוח בביצה טרופה המהולה בכף המים ולאפות כ- 35 דקות עד להזהבה.
  • 7 להוציא מהתנור לרשת צינון ולהבריש במי הסוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית לחם 30X10X15.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הנוגט (תוכלו למצוא אותה בחנויות המתמחות בחומרי גלם לאפייה).

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של חיה אילונה דר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)235347
חלבונים (גרם)4.38 6.48
פחמימות (גרם)2537
מתוכן סוכרים (גרם)5.96 8.82
שומנים (גרם)12.98 19.21
מתוכם שומן רווי (גרם)7.42 10.98
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)56.79 84.05
נתרן (מ"ג)142.71211.23
סיבים תזונתיים (גרם)0.24 0.36
מים (גרם)10.8816.1
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)13.6320.17
ויטמין B (מ"ג)0.220.32
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.156.14
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.11
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין D (מק"ג)0.170.26
ויטמין E (מ"ג)0.090.14
ויטמין K (מק"ג)0.090.14
סידן (מ"ג)15.5923.07
ברזל (מ"ג)0.230.34
מגנזיום (מ"ג)3.364.98
זרחן (מ"ג)20.1629.84
אבץ (מ"ג)0.140.21
אשלגן (מ"ג)19.3528.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.330.49
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.310.46

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 30.6% 10.3% 58.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?