דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 480 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חצילים וקישואים ממולאים בשר ברוטב אדום
ירקות ממולאים שחובה לאמץ
  • 1 חותכים את הקישואים העגולים לחצי ומרוקנים את התוכן. את החצילים חותכים לסנדוויץ` - חצי חיתוך, לא עד הסוף.
  • 2 מערבבים את כל מצרכי מילוי הבשר בקערה, וממלאים את הקישואים והחצילים.
  • 3 טובלים את הירקות הממולאים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצים הטרופות (כמו שניצל) ומטגנים טיגון קל משני הצדדים עד להשחמה. מניחים אותם על תבנית גדולה בצורה מסודרת.
  • 4 מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את השום. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, המים והתבלינים, וממשיכים לבשל עד שהטעמים מתמזגים והרוטב סמיך (במידה והרוטב סמיך מדי אז להוסיף מים).
  • 5 מוזגים את רוטב העגבניות על הקישואים והחצילים הממולאים.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות (עטוף בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר כסף). לאחר כ- 30 דקות מסירים את נייר הכסף ונייר האפייה וממשיכים לאפות כ- 30 דקות נוספות עד להשחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני הכנתי בשר נטו בגלל הילדים - אבל מומלץ להוסיף בצל קצוץ, כוסברה קצוצה ופטרוזיליה קצוצה (משפר את הטעם פלאים). אפשרי להכין רסק מעגבניות טריות במקום משימורים.

ציוד נדרש: תבנית פיירקס רחבה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 16.9% 34.6% 41.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב