מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קציצות צמחוניות מושלמות
- 1 לנקות ולשטוף היטב את הכרישה, לבשל אותה במים ומלח למשך כרבע שעה, לסנן, לקרר, לקצוץ דק ולהניח בקערה.
- 2 להוסיף את תפוחי האדמה, לעסות כמה דקות ולסחוט חזק להוצאת הנוזלים.
- 3 להוסיף את שאר המצרכים ולהכין קציצות בגודל הרצוי.
- 4 לטגן את קציצות הכרישה בשמן חם משני הצדדים עד להשחמה.
- 5 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.9% |
35% |
12.7% |
47.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב