דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות כרישה ופטרוזיליה
קציצות כרישה ופטרוזיליה
קציצות צמחוניות מושלמות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לנקות ולשטוף היטב את הכרישה, לבשל אותה במים ומלח למשך כרבע שעה, לסנן, לקרר, לקצוץ דק ולהניח בקערה.
  • 2 להוסיף את תפוחי האדמה, לעסות כמה דקות ולסחוט חזק להוצאת הנוזלים.
  • 3 להוסיף את שאר המצרכים ולהכין קציצות בגודל הרצוי.
  • 4 לטגן את קציצות הכרישה בשמן חם משני הצדדים עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13988
חלבונים (גרם)3.24 2.04
פחמימות (גרם)128
מתוכן סוכרים (גרם)1.45 0.91
שומנים (גרם)8.95 5.66
מתוכם שומן רווי (גרם)1.02 0.64
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)50.59 31.95
נתרן (מ"ג)281.34177.69
סיבים תזונתיים (גרם)1.25 0.79
מים (גרם)131.6983.17
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)75.6347.76
ויטמין B (מ"ג)1.270.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.530.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.40.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)32.8520.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.08
ויטמין C (מ"ג)14.489.15
ויטמין D (מק"ג)0.280.18
ויטמין E (מ"ג)0.470.3
ויטמין K (מק"ג)138.7987.66
סידן (מ"ג)40.3225.47
ברזל (מ"ג)1.440.91
מגנזיום (מ"ג)18.4711.66
זרחן (מ"ג)51.8432.74
אבץ (מ"ג)0.380.24
אשלגן (מ"ג)189.37119.6
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.340.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.520.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.490.31

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 35.1% 12.7% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.