גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | לביבות כרישה |
לביבות כרישה (פרסה) ותפוח אדמה מטוגנות וטעימות, 96 קלוריות למנה, 136 קלוריות ל-100 גרם
דפנה מיכאל, מבשלת ואופה באהבה, 17.02.2014
20 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (כ- 20 לביבות כרישה (תלוי בגודל))
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק, כך שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן (בערך כוס). הערך התזונתי לא כולל את מי הבישול. הקרדיט למתכון הוא לאמא שלי - שרה אוסטר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 96 | 136 |
חלבונים (גרם) | 1.69 | 2.4 |
פחמימות (גרם) | 9 | 12 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.94 | 1.33 |
שומנים (גרם) | 6.31 | 8.95 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.59 | 0.83 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 25.3 | 35.88 |
נתרן (מ"ג) | 104.44 | 148.14 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.73 | 1.03 |
מים (גרם) | 52.46 | 74.41 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 25.27 | 35.84 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.76 | 1.08 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.04 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.34 | 0.48 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.23 | 0.33 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.11 | 0.15 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 13.41 | 19.02 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.06 | 0.09 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.96 | 4.2 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.14 | 0.2 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.25 | 0.36 |
ויטמין K (מק"ג) | 9.41 | 13.35 |
סידן (מ"ג) | 16.65 | 23.61 |
ברזל (מ"ג) | 0.61 | 0.87 |
מגנזיום (מ"ג) | 10 | 14.18 |
זרחן (מ"ג) | 27.75 | 39.36 |
אבץ (מ"ג) | 0.17 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 106.98 | 151.74 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.18 | 0.25 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.13 | 0.18 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.26 | 0.37 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.24 | 0.34 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם