דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להכין במעבד מזון או במיקסר עם וו הלישה את הבצק.
  • 2 לקרר את הבצק לפחות במשך שעתיים.
  • 3 לרדד את הבצק ולהניח על תבנית קיש בקוטר 26 ס"מ.
  • 4 לסדר את שולי התבנית.
  • 5 לטגן עם שמן זית את הבצל והכרישה הפרוסים לפרוסות דקות ולקרר.
  • 6 לפזר על התבנית את גבינת הקשקבל (ניתן להשתמש בכל גבינה אחרת שאוהבים).
  • 7 לפזר את תערובת הכרישה והבצל הירוק.
  • 8 לערבב היטב את הביצים, השמנת המתוקה והתבלינים, לצקת על קלתית הבצק ולאפות במשך כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קיש בקוטר 26 ס"מ.

אפשר להקפיא את הקיש. ניתן לחמם בתנור או בטוסטר אובן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ברוריה קטלב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)230237
חלבונים (גרם)6.44 6.63
פחמימות (גרם)1920
מתוכן סוכרים (גרם)0.42 0.44
שומנים (גרם)14.08 14.5
מתוכם שומן רווי (גרם)6.55 6.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)84.19 86.72
נתרן (מ"ג)268.89276.96
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 0.67
מים (גרם)24.4925.22
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)29.6630.55
ויטמין B (מ"ג)0.430.44
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.1112.47
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.13
ויטמין C (מ"ג)1.221.26
ויטמין D (מק"ג)0.30.31
ויטמין E (מ"ג)0.230.24
ויטמין K (מק"ג)11.1411.48
סידן (מ"ג)75.6577.92
ברזל (מ"ג)0.450.46
מגנזיום (מ"ג)4.454.58
זרחן (מ"ג)32.4633.43
אבץ (מ"ג)0.210.22
אשלגן (מ"ג)41.6142.86
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.290.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.540.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 34.9% 16% 47.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.56 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.