גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | קציצות ירק וכרישה מטוגנות |
15 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכחצי כוס שמן לטיגון (כמו שניצל). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 92 | 134 |
חלבונים (גרם) | 2.79 | 4.07 |
פחמימות (גרם) | 9 | 13 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.78 | 1.14 |
שומנים (גרם) | 5.13 | 7.47 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.72 | 1.06 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 50.59 | 73.75 |
נתרן (מ"ג) | 278.88 | 406.53 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.84 | 1.23 |
מים (גרם) | 49.78 | 72.57 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 53.57 | 78.09 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.05 | 1.53 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.08 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.43 | 0.62 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.37 | 0.54 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.11 | 0.17 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 19.97 | 29.11 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.12 | 0.18 |
ויטמין C (מ"ג) | 8.36 | 12.19 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.28 | 0.41 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.32 | 0.47 |
ויטמין K (מק"ג) | 75.87 | 110.6 |
סידן (מ"ג) | 22.23 | 32.4 |
ברזל (מ"ג) | 0.81 | 1.18 |
מגנזיום (מ"ג) | 11.46 | 16.71 |
זרחן (מ"ג) | 43.69 | 63.69 |
אבץ (מ"ג) | 0.31 | 0.46 |
אשלגן (מ"ג) | 151.27 | 220.51 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.3 | 0.43 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.03 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.24 | 0.34 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.52 | 0.76 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.49 | 0.71 |