גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידת כרישה וגבינות |
פשטידת כרישה (פרסה) אפויה בתנור עם תערובת גבינות, 320 קלוריות למנה, 148 קלוריות ל-100 גרם
אמונה בוארון, חובבת בישול ואפייה, 18.06.2014
6 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 320 | 148 |
חלבונים (גרם) | 21.71 | 10.07 |
פחמימות (גרם) | 12 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.91 | 0.42 |
שומנים (גרם) | 20.61 | 9.56 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 8.63 | 4 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.18 | 0.09 |
כולסטרול (מ"ג) | 203.14 | 94.26 |
נתרן (מ"ג) | 420.25 | 195.01 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.92 | 0.43 |
מים (גרם) | 64.84 | 30.09 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 88.76 | 41.19 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.26 | 0.58 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.01 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.22 | 0.1 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.14 | 0.07 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.72 | 0.33 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.12 | 0.06 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 30.22 | 14.02 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.4 | 0.19 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.03 | 0.94 |
ויטמין D (מק"ג) | 1.14 | 0.53 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.68 | 0.31 |
ויטמין K (מק"ג) | 15.54 | 7.21 |
סידן (מ"ג) | 231.51 | 107.43 |
ברזל (מ"ג) | 1.67 | 0.78 |
מגנזיום (מ"ג) | 11.52 | 5.34 |
זרחן (מ"ג) | 97.33 | 45.16 |
אבץ (מ"ג) | 0.63 | 0.29 |
אשלגן (מ"ג) | 111.66 | 51.82 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.91 | 0.42 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.04 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.72 | 0.34 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.68 | 0.78 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.56 | 0.73 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם