דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כרישה וגבינות
פשטידת פרסה בשילוב מבחר גבינות
  • 1 לטגן את הכרישה בשמן עד לריכוך, לתבל במלח ופלפל שחור ולקרר.
  • 2 לערבב את כל הגבינות והשמנת ביחד עם הקמח, פירורי הלחם והביצים (מלבד הגבינה הצהובה והפטרוזיליה היבשה).
  • 3 להוסיף את הכרישה אל תערובת הגבינות ולערבב בעדינות.
  • 4 להעביר אל תבנית משומנת, ליישר את העיסה ולפזר מעל את רצועות הגבינה הצהובה. לפזר מסביב את הפטרוזיליה היבשה.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות במשך חצי שעה או עד שהפשטידה משחימה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 37.5% 39.5% 21.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב