מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קציצות שכדאי לנסות
- 1 לבשל את העדשים הכתומות המושרות במים עד שהן מתרככות, לסנן היטב ולהניח בצד.
- 2 לערבב את הירקות הכתומים עם מעט מלח, לעסות היטב, לסחוט חזק להוצאת הנוזלים, להוסיף את העדשים ושאר המצרכים ולתבל עוד לפי הטעם.
- 3 להכין קציצות כתומות ולטגן כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
- 4 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם השריה ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.8% |
24.2% |
15.6% |
47.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב