דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 370 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סופריטו עוף עם פטריות
ארוחת צהריים מושלמת בסיר אחד
  • 1 לטגן את תפוחי האדמה בשמן עד להזהבה (בסיר עמוק ורחב), לסנן ולהניח על נייר סופג לספיגת השמן (להשאיר מעט שמן בסיר).
  • 2 לטגן בשמן הנותר את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הפטריות, לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולהמשיך לטגן כ- 2 דקות נוספות.
  • 3 להוסיף את כרעי העוף לסיר, לטגן משני הצדדים עד להזהבה, להוסיף את תפוחי האדמה ועלי הסלרי ולתבל בכורכום, פפריקה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 4 להוסיף כוס מים חמים לסיר, להנמיך את הלהבה ולבשל עם מכסה מעט פתוח למשך כשעתיים עד לספיגת הנוזלים. מתקבל סופריטו פשוט מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את חלקי העוף בבשר בקר.

ציוד נדרש: סיר עמוק ורחב.

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 18.5% 64% 15.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב