דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפה כוסמת ועדשים כתומות
מאפה טבעוני ללא גלוטן טעים ובריא
  • 1 משרים את כוס הכוסמת ללילה בקערה עם הרבה מים ובבוקר מסננים ומעבירים לבלנדר.
  • 2 מוסיפים לבלנדר את העדשים, זרעי הצ`יה וכוס מים בערך.
  • 3 מוסיפים גם את התבלינים וטוחנים למרקם נוזלי-פנקייקי (מוסיפים עוד מים לפי הצורך עד למרקם הרצוי).
  • 4 יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את הגרעינים, מומלץ לבחור בגודל תבנית כך שהמאפה ייצא נמוך.
  • 5 אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות טורבו או עד שקיסם יוצא נקי ממרכז המאפה. מוציאים להתקררות ופורסים.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההשריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 11.8% 16.2% 57.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב