מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 206 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה טעימה לארוחת הצהריים
- 1 לערבב את הקמח עם המלח, ולטבול בו את חזה העוף (אם חזות העוף גדולים אפשר לחצות לחצי). לנער מעודף הקמח ולהניח על מגש.
- 2 לטרוף את הביצים עם כל התבלינים, הצ`ילי החריף והשום.
- 3 לחמם את השמן במחבת, לטבול כל חזה עוף פרוס בתערובת הביצים, לטגן כמה דקות מכל צד עד להשחמה ולהניח על נייר סופג.
- 4 להעביר לכלי הגשה, לקשט בפטרוזיליה קצוצה ולטפטף עוד רוטב צ`ילי חריף (אפשר גם פפריקה מתוקה עם רוטב צ`ילי מתוק).
- 5 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
32.7% |
43.6% |
23.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב