דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פשטידה בשרית קלה וטעימה
פשטידה שאתם חייבים לנסות
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה, לקרר, לקלף ולרסק לפירה.
  • 2 להוסיף לפירה את הביצים הטריות ולבחוש היטב.
  • 3 להוסיף את שאר המצרכים, לערבב בעדינות בתנועות עטיפה ולתבל עוד לפי הטעם והצורך.
  • 4 לחמם את השמן, למרוח בתוך תבנית פיירקס, לצקת את העיסה לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 15.4% 33.3% 45%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב